Chalet verhuur Meer van Lugano


Welkom op de website van chalet verhuur Lugano.

International camping Porlezza.

cijfer: 8,9Enkele reacties : " Best uitgeruste chalet van de camping! " ," Top chalet " en " Een mooi en gezellig chalet"

Camping

Deze typisch Italiaanse camping ligt direkt aan het Meer van Lugano en is omgeven door een prachtige

bergwereld. Bovendien heeft het een 500 meter lang kiezelstrand. Het ligt op 1km van het gezellige dorpje Porlezza waar u via het strand erg mooi naar toe kunt lopen.

De camping biedt u de volgende faciliteiten:

Geweldig zwemparadijs met toegang tot 3 glijbanen, 2 grote baden (27 x 25), kinderbad, hydro- massage, zonneterras (ligstoelen tegen kleine vergoeding verkrijgbaar).

Het zwembad is geopend van begin juni tot half september. Het dragen van een zwemshort is toegestaan, er hoeft geen badmuts gedragen te worden.

Meer van lugano

Eigen kiezelstrand aan het meer, langzaam aflopend dus ook voor de kleine kinderen zeer geschikt. Op het meer volop watersport mogelijkheden zoals zwemmen, surfen, zeilen, (motorboten zijn toegestaan). Vissen behoort ook tot de mogelijkheden, hiervoor is wel een akte nodig. Informeer hiernaar bij de receptie.Overige camping informatie

Nederlandstalige animatie voor de kinderen tijdens het hoogseizoen.

Speeltuin met oa. trampolines (tot half september)!


Tennisbaan/voetbalveld en tafeltennis.

Bar met terras aan het strand, hier worden ook muziekavonden georganiseerd. Geopend tot half

september, daarna tot eind september alleen in de weekenden.

Receptie, hier wordt Nederlands, Engels en Duits gesproken. In het hoogseizoen is de receptie geopend

van 9.00 uur tot 19.00 uur, op zaterdag van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Restaurant/pizzeria, de lekkerste pizza uit de hele omgeving haalt u hier, voor een stevige trek is er zelfs

een halve meter pizza! Pasta's in vele soorten zijn ook aan te raden. Liever lekker op uw eigen veranda eten maar geen zin om te koken? Dan kun u hier ook uw maaltijd afhalen. En niet onbelangrijk; en dit alles voor zeer betaalbare prijzen!!

Camping supermarkt, in het voor- en naseizoen niet altijd geopend, in het hoogseizoen wel. Een uitgebreid assortiment met 's morgens heerlijke verse broodjes en croissantjes! Net buiten de camping is een hele grote supermarkt waar eigenlijk alles wel te koop is voor een goede prijs.

Wilt u tijdens uw vakantie uw e-mail checken, surfen op het internet of de

thuisblijvers verrassen met vakantiefoto's? Dat kan! U kunt namelijk gebruik maken van het nieuwe draadloze

(WiFi) netwerk op deze camping. Daarmee kunt u in de buurt van uw chalet overal surfen en mailen. Vergeet dus niet uw laptop, tablet of smartphone mee te nemen!

Hoe werkt het? Bij de receptie op de camping zijn tickets verkrijgbaar

met een inlogcode en wachtwoord, die u toegang geven tot het internet.

LET OP! De tijd loopt vanaf het moment dat u inlogt tot het moment dat u uitlogt. U hoeft uw tijd dus niet in één keer op te maken. Een inlogcode en wachtwoord zijn maximaal 60 dagen geldig. Het ticket is op meerdere apparaten te gebruiken, alleen niet tegelijkertijd.